Mar 28, 2011

Style@Home - The Opening day!


Hello everyone:) I haven't been around these days cause I've been in Belgrade helping in opening new super stylish home store, you are going to loveeee...
I've been so busy during the day that I managed to skip everything happening on Belgrade fashion week right now, from press conference to fashion shows, bummer... But I have full fashion report from my friends... Anyway, shop is in very heart of Belgrade at the corner of Kralja Petra and Zmaja on Nocaja Street. I want to share some pics from the opening day...

Heeeejjjj:)))) Nisam bila bas previse prisutna ovih dana zato sto sam pomagala u otvaranju jedne preslatke i super stylish home decor prodavnice:)
Bili smo toliko zauzeti tokom dana do kasno navece da sam uspela da propustim bukvalno sve sto se desavalo tih dana na Fashion weeku od dogadjaja na Kalemegdanskoj terasi do revija, bedak, ali makar imam pun izvestaj od mojih drugarica:)
U svakom slucaju Style@Home se nalazi u Beogradu na uglu Kralja Petra i Zmaja od Nocaja. Ima FENOMENALNE stvarice kako za nas tako i za poklone:) U Style@Home cete pronaci brend Umbra koji okuplja jedne od najvecih dizajnerskih imena danasnjice. Cene su zaista pristupacne a dizajn i kvalitet odlicni. Svaka stvar je super, ali ja bih posebno izdvojila: sarenu stolicu od balona, stalke za nakit, ofinger za esarpe koji se kaci na vrata, ram za slike na kome mozete da pisete i wall decor leptirice i cvetice:)
Pogledajte slike sa otvaranja... I kako vam se cini?
3 comments:

  1. Super izgleda,ima bas slatkih stvarcica.Poseticu ih u sto skorije vreme:D

    ReplyDelete
  2. Fantasticno!Volim ove lude stvari, ulepsaju ti stan a i neke uspomene

    ReplyDelete